Wooden Frame Home By A + Samuel Delmas


© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

Wooden Frame Property is implanted in a residential area, at the bottom of a steep terrain. The land involves a small building with ground floor, the vegetation around was preserved.

The property requires benefit of the sloping field, this enhances the visual impact of the landscape. The home closes in the street side: on the ground floor, which hosts regional schedules behind a facade in glass appearance. The wooden floor frame wears a filter perforated in wood (untreated) passing in front of the woodwork.

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

The rooms of the property are through, opening on the south at the leading of the ground. A game of transparency between spaces provides the feeling of a continuity space regardless of the fragmentation of volumes. The roof becomes a playground for children.

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© Frédéric Gémonet

© Frຝéric Gémonet

© A+ Samuel Delmas

© Frຝéric Gémonet

© A+ Samuel Delmas

Architects A+ Samuel Delmas
Region 180 sqm
Photography Frédéric Gémonet
Location Sévres, France

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *